Drømmebehandlinger

Almindelig fodbehandling
DKK 325,00
Starter med et dejligt lunt blødgørende fodbad m/ desinficerende fodbadesalt. Derefter ses fødderne efter for evt. deformetiter og fod- og neglesygdomme. Neglene klippes, renses op og slibes. Hård hud fjernes. Hvis der er ligtorne eller hælrevner bliver disse også behandlet, og der slibes efter. Neglene bliver frisket op med negleolie, og sluttelig masseres fødderne let med en behagelig fodcreme tilpasset din hud. Pensionister betaler 300 kr for denne behandling.
Ekstra lækker fodbehandling
DKK 465,00
Dine fødder får ekstra forkælelse ved denne behandling. I forbindelse med det afslappende fodbad får du masseret en scrub på fødderne, som fjerner de døde hudceller. Efter fodbehandlingen, som foregår ligesom den almindelige fodbehandling, får du en beroligende og nærende maske på fødderne. Din hud vil bagefter føles blød og frisk.
Delbehandling fra
DKK 125,00
Er for dig, som kun ønsker noget af fodbehandlingen. F.eks. skal hælrevnerne beskæres, ligtornen generer dig, eller du ønsker kun at få klippet neglene.
Bøjlebehandling (nedgroede negle)
DKK 150,00
Bøjlebehandling, mod nedgroede negle. Jeg benytter B/S Spange bøjlen, som er en tynd plastikbøjle, der bliver limet fast oven på neglen. Den er i stand til at løfte neglen, sådan at den ikke længere generer i huden. Det er muligt at dække bøjlen med neglelak.
Vortebehandling
DKK 145,00
Vortebehandlingen foregår ved at det hårde lag hud oven på vorten fjernes med skalpel. Derefter fryses der ad flere omgange med Hydrozid. Hjemme kan patienten behandle vorten med håndkøbs-vortemiddel for at øge effekten. Næste behandling med Hydrozid skal ske mellem 7 og 10 dage senere - med samme procedure. Det varierer, hvor mange behandlinger, der skal til. Vorter i hånden er hurtigere at fjerne end dem på fødderne. Prisen er for 1 vorte. For yderligere vorter tillægges der 25 kr pr. stk.
Behandling i dit hjem
DKK 375,00
Behandling i dit hjem foregår stort set på samme måde, som i klinikken. Du sørger dog for en behagelig stol til dig selv og et håndklæde, og jeg har en benstøtte og arbejdsredskaber med. Er der flere personer til behandling samme sted, giver jeg naturligvis rabat.
D-tox Fodspa
DKK 140,00
I et spakar, med varmt vand og et specielt lav-natrium salt, placeres fødderne. En spole med svag strøm står i vandet, og den udsender positive og negative ioner. Det bioenergifelt, som opstår, formidles til kroppen. Hermed sendes signaler op gennem lymfesystemet og stimulerer det til at starte en afgiftnings- og renselsesproces. Under behandlingen skifter vandet farve både pga. en reaktion mellem spolen og den saltholdige opløsning, men også pga. affaldsstoffer som drænes gennem huden på fødderne. Det anbefales at gøre brug af kuren 2 gange om ugen i de første to til tre uger, for derefter at holde det ved lige ca. en gang om måneden. Denne behandling kan have god effekt mod diabetes, urinsyregigt, dårligt blodomløb i benene, unormalt svedige hænder/fødder, udbrændthed m.m. Lider man af epilepsi, er gravid, har fået foretaget en organtransplantation, har pacemaker, eller åbne sår på fødderne bør man ikke bruge Hydrosana D-tox fodspa. Et ti-turs kort kan købes til 1200 kr. Én behandling koster 140 kr.
Aroma punkt terapi
Fra DKK 150,00
Målet med aroma punkt terapi er, at du bliver HELT afslappet og bare ligger og nyder nuet. Alt imens dine fødder og hænder nænsomt bliver masseret, kan du dufte de forskellige aromaer, som du selv har valgt at omgive dig af. Den stille musik i baggrunden er med til at få dig i afslappet tilstand.