• Adresse Søgårdsvej 14, 5792 Årslev
  • Vi har lukket lige nu

Klinikken

- pas godt på dine fødder

Om klinikken

Dømmestrup Fodpleje tilbyder fodpleje i egen klinik som ligger i smukke landlige omgivelser, i dit hjem eller i en virksomhed.

Jeg hedder Pia Havlit og er indehaver af klinikken. Jeg er årgang '70 og har siden 1999 boet i Dømmestrup med min mand og vores 2 børn, som er født og opvokset her.

På den SADF-godkendte Fodplejeskole v/ Eisner og Wahl har jeg modtaget grundig og kompetent undervisning, hvor god tid og nærvær har stået i højsædet. Derfor kan jeg nu kalde mig Lægeeksamineret Fodplejer, og jeg glæder mig til at forkæle dine fødder.

Jeg sætter altid god tid af til fodbehandlingen, da det er vigtigt for mig, at du føler dig i centrum.

Som medlem af SADF (Sammenslutning af Danske Fodplejere) bliver jeg løbende opdateret i forhold til lovgivning, efteruddannelse, relevante foredrag m.m.

Gennem SADF er jeg dækket af en lovpligtig erhvervsansvars- og behandlingsforsikring.

Folkepensionist/førtidspensionist: Har mulighed for at få helt op til 85 % i tilskud fra kommunen til fodpleje. Du betaler den almindelige pris hos mig og kan efterfølgende få refunderet en del af beløbet, hvis du på forhånd har søgt og fået godkendt dit udvidede helbredstillæg. Dette kan gøres på Borger.dk

Diabetiker: Er du ikke berettiget til tilskud pga. diabetes, så kan og må jeg tage hånd om de vigtige forebyggende og plejende behandlinger, hvis du er i risikogruppe 1 og 2. En fodplejer har desværre ikke lov til at udføre den årlige fodstatus for diabetikere. Er du berettiget til tilskud fra det offentlige pga. diabetes, så skal behandlingen udføres hos en Statsautoriseret Fodterapeut for at du kan få tilskuddet.